urbanMiercuri, Univ Goldiş ICIM Arad începe oficial aventura noului an. Arădencele joacă la Brno (de la ora 18,30) pentru primul loc în grupa Cupei Europei Centrale. Apoi, duminică vor fi la Sfântu Gheorghe, în fief-ul formaţiei care a schimbat liderul în campionat, în ultima etapă a anului precedent.
Tabăra arădeană așteaptă cu încredere meciurile, sperând să le „lege” și de liniștea financiară dorită. „Mi-aş dori foarte mult să continuăm parcursul bun pe care l-am avut în prima parte a sezonului, dar de acest lucru se leagă mai mulţi factori, iar primul şi cel mai important este liniştea financiară. Fiind mai optimist din fire, trăiesc cu speranţa că acest lucru se va întâmpla. Promisiunile pe care le avem cred eu că se vor concretiza”, a mărturisit președintele Marcel Urban.
Oficialul clubului galben-albastru anticipează două meciuri grele, cu toate că echipa din Cehia pare adversar abordabil. Marcel Urban e de părere că arădencele trebuie să acorde toată atenția necesară. „Meciul din Cehia este unul destul de dificil, având în vedere că e primul după o perioadă de pauză, iar această echipă, după părerea mea, e cea mai bună din grupă, după noi. La meciul de la Arad, ne-au condus o perioadă de timp pe tabelă. Tocmai de aceea trebuie să mergem acolo concentraţi, pentru că vrem să începem anul cu o victorie, fiind un aliment necesar pentru moral în perspectiva dificilului meci de la Sf. Gheorghe. Suntem în gar­nitură completă, fără probleme, poate drumul până în Cehia să fie un impediment, mai ales că după câteva zile avem acel meci extrem de important la Sf. Gheorghe. Dar nu ne plângem de probleme, asta de viaţa unui sportiv profesionist, care trebuie să facă faţă oricăror dificultăţi, şi cine reuşeşte acest lucru poate face diferenţa. Nu vreau să sar peste jocul de la Brno, dar cu Sepsi e un meci mai important, pentru că în campionatul românesc fiecare meci e aproa­pe decisiv, în perspectiva poziţiei din clasament, înainte de play-off”, a concluzionat preşedintele Urban.

Recomandările redacției