furturiPoliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale au început urmărirea penală împotriva a şapte tineri suspectaţi că au furat dintr-o locuinţă de pe Calea Romanilor, din Arad.
Din cercetările efectuate de către poliţişti, s-a stabilit faptul că în perioada între 5 şi 8 februarie 2013, cei şapte tineri, dintre care şase minori, au pătruns într-un imobil nelocuit temporar, de pe Calea Romanilor, de unde au sustras cetârnele,  aparatură electronică şi alte bunuri  de uz gospodăresc. Toate aceste persoane sunt cercetate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.
Într-un alt caz de furt, tot poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale au reuşit identificarea principalilor suspecţi în cazul a spargerii a două locuinţe.
Oamenii legii, în urma unei anchete au stabilit că la începutul lunii februarie 2013, doi bărbaţi din Arad, au sustras din două locuinţe, situate pe Insula Mureșului, bunuri în valoare de 9.000 de lei.
Unul dintre ei a fost reținut pe bază de ordonanță și introdus în arestul I.P.J.Arad, urmând ca în cursul zilei de azi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad cu propunerea de arestare preventivă. Poliţiştii continuă cercetările în ambele cazuri.

Recomandările redacției