Luna decembrie aduce la Teatrul Clasic „Ioan Slavici” Arad șase reprezentații ale producțiilor din repertoriu. La acestea se adaugă o montare nouă, care va vedea lumina rampei în 22 decembrie.

Program

Astfel, joi, 6 decembrie, de la ora 17, în Sala Studio se va juca „Orașul nostru”, un spectacol adaptat după piesa lui Thornton Wilder, în regia lui Cristian Ban (spectacol nerecomandat tinerilor sub 14 ani). Tot în 6 decembrie, de la ora 19:30, Sala mare va găzdui „Disputa”, de Pierre de Marivaux, în regia lui Vlad Massaci, o coproducție cu Teatrul „Nottara” București.

Duminică, 9 decembrie 2018, de la ora 19, în Sala mare va avea loc o reprezentație a spectacolului ,,Cerere în căsătorie”, după A.P. Cehov (traducerea și adaptarea scenică de Florin Covalciuc).

Joi, 13 decembrie, de la ora 19, în Sala studio puteți fi spectatori la ,,Iubirea la oameni”, de Dmitri Bogoslavski, în regia lui Vlad Massaci (spectacol nerecomandat tinerilor sub 16 ani).

Sâmbătă, 15 decembrie, de la ora 19, arădenii vor putea veni la „Complexitatea apartenenței”, de Falk Richter, în regia lui Radu Alexandru Nica (spectacol nerecomandat tinerilor sub 14 ani),

Duminică, 16 decembrie, de la ora 19, în Sala mare se va juca „[ză] Pes©ăruș”, după A.P.Cehov, în regia lCatincăi Drăgănescu și în traducerea și adaptarea Ralucăi Rădulescu.

Duminică, 22 decembrie, de la ora 19, va avea loc o premieră a stagiunii. Este vorba de ,,Aici, acolo”, de Mihai Ignat, în regia lui Alexandru Maftei, scenografă fiind Gabriela Spiridon.

Recomandările redacției