feussi1Pe lângă faptul că nu l-au putut recupera pe Kovacevic, „alb-roșii” au evoluat fără un alt jucător de bază la Târgu Mureș. Patrice Feussi nu a luat loc nici măcar pe banca de rezerve aseară, fiindcă contractul său de muncă expirase de aproape două luni de zile!
Mai grav este că, după cum susține Adrian Marțian, unii „oficiali” ai clubului cunoșteau această situație, luându-și automat și responsabiltatea pierderii la „masa verde” a meciurilor pe care UTA le-a jucat din 27 martie încoace. „Am avut noroc că domnul Gheorghe Constantin a primit un telefon cu o oră și jumătate înainte de începerea meciulu, prin care era avertizat că cei de la Târgu Mureș intenționează să-l conteste pe Feussi. Am verificat și am aflat și noi că jucătorul nu mai are contract de muncă valabil din 27 martie și, ceea ce este și mai grav și mă deranjează foarte mult, este că Giovanni (n.a. Catanzariti) și Dorin (n.a. Stana) știau lucrul ăsta. Adică orice echipă cu care am jucat de atunci încoace ne putea contesta și ar fi câștigat, iar oamenii de lângă mine au știut lucrul ăsta și nu mi l-au spus. Mă gândeam că sunt unele lucruri putrede la acest club, că mai sunt mizerii, dar nici chiar așa. Sunt bube mari la UTA, dar le voi sparge eu cât de curând”, ne-a declarat patronul „Bătrânei Doamne”.
„Patrice plânge acum”, ne-a mai mărturisit Marțian înainte de primul fluier al confruntării de la Târgu Mureş. În locul camerunezului pe banda dreaptă a evoluat modest Dacian Bîrză.

Recomandările redacției