rihannaSe spune că nu există publicitate negativă, pentru că oricum ar fi, tot atrage atenţia publicului. Totuşi, unele vedete au reuşit să atragă oprobriul public asupra lor, prin scandalurile pe care le-au început. Şi unele dintre acestea nu trec atât de uşor, ci revin din când în când la actualitate:

Despre vedeta de la TVR s-a discutat în mai multe rânduri în ziarele de scandal, după ce a avut o aventură cu omul de afaceri Georgică Cornu, ce a dus la destrămarea căsniciei acestuia. Cei doi şi-au continuat relaţia, iar viitoarea fostă soţie a afaceristului – viitoare pentru că încă nu a fost finalizat procesul de divorţ – i-a cerut acestuia daune morale pentru că a fost făcută de ruşine în mod public, din cauza infidelităţii lui. Marina Almăşan şi omul de afaceri au devenit un cuplu la sfârşitul anului 2011.

Rihanna şi Chris Brown au mai avut o relaţie în urmă cu câţiva ani, însă s-a terminat foarte prost, după ce el a lovit-o pe aceasta, iar ea a mers la poliţie. Cântăreaţa s-a ales cu răni serioase la nivelul feţei, dar acum se pare că l-a iertat şi cei doi s-au împăcat. Foarte multă lume din jurul lor nu este de acord cu această relaţie, însă ei par să fie tare fericiţi împreună. Ne întrebăm dacă Brown o va lovi din nou pe Rihanna…
 

Sursa:  Unica.ro

Recomandările redacției