sculici11Deși a spart gheața la capitolul goluri marcate și chiar a condus în disputa cu FC Hunedoara, Ineul a rămas fără puncte în clasamentul Ligii a III-a. Încă odată, zărăndanii au plătit tribut carențelor defensive, iar „corbii” mai puteau marc ape final.
A rămas 1-2, dar Cristian Sculici spune că nu dezarmează, asumându-și – oarecum –  o astfel de situație grea. „Suntem o echipă nouă, ne lipsește omogenitatea și experiența. Băieții au fost motivați, au fost conștienți de importanța meciului, dar, din păcate nu ne-a ieșit. Mai avem mult de lucru, greșelile le putem repara în timp. De aceea e nevoie de răbdare. Noi avem, sperăm să aibă și alții cu noi. E un ciclu mai lung acesta de creștere a tinerilor, unii dintre ei neavând nici măcar experiența meciurilor de județ la nivel de seniori. Am spus și după eșecul usturător de la Becicherec, nu căutăm scuze, ci soluții. Noi ne-am băgat la coada clasamentului, tot noi trebuie să ieșim de acolo, depindem doar de noi”, a punctat antrenorul ineuanilor.
„Alb-albaștrii” au două săptămâni la dispoziție să pregătească următorul meci de campionat, care devine extrem de important. În Țara Zărandului sosește ACS VM Craiova, o formație fără pretenții, cu față de subsolul clasamentului. „Putem spune că această mini-pauză este bine­venită, căci avem timp să reparăm puțin psihicul jucătorilor, să le ridicăm puțin moralul. De asemenea, avem posibilitatea să-l adu­cem pe Vasilică Georgiu la un nivel fizic mai bun, el revenind la echipă de numai câteva zile. Și vă mai spun ceva, chiar dacă am început slab campionatul,  eu zic că nu vom retrograda. Avem nevoie de o victorie pentru a ne debloca. Altfel, ca joc, nu putem spune că Lugojul sau Hunedoara ne-au fost net superioare și nu cred că există formații în această serie de nebătut. Dar, trebuie să fim mai inteligenți și inspirați cu toții și să oferim și victorii publicului nostru. Fotbalul se joacă pentru spectator și noi le-am rămas datori deocamdată”,  a adăugat Sculici.

Recomandările redacției