sculici1Ineul a făcut unul dintre cele mai bune jocuri ale sale în acest sezon, însă nu a ieșit învingătoare în fața celor de la Pandurii II Târgu Jiu. Un penalty primit destul de ușor de olteni în finalul partidei, după ce cu niciun minut înainte lui Tudoroiu i-a fost anulat eronat golul de 2-0, a fixat tabela la 1-1.
Este posibil ca arbitrul de centru Horia Mureșan să fi adunat în minte încă două-trei faze litigioase în careul gazdelor și, până la urmă, să facă din toate lovitura de pedeapsă din care Shamsin a egalat. „În fotbal, eu știu că nu există faze cumulate, legea compensație și alte chestii de genul acesta. Și până la urmă, nu cred că arbitrii aveau ce cumula…În opinia mea, penalty-ul din finalul meciului a fost acordat ușor, după ce, cu 30 de secunde înainte, ne-au fost anulat aiurea un gol. Din punctul meu de vedere, nu trebuia să se indice offside, căci Mașniță nu influența deloc faza din care Tudoroiu a înscris cât se poate de regulamentar cu capul. Nu vreau să spun mai multe, dar a fost cel mai prost arbitraj pe care l-am avut în acest campionat”, consideră Cristian Sculici.
Pe de altă parte, antrenorul zărăndanilor a avut cuvinte frumoase la adresa elevilor săi.„Vreau să-mi felicit băieții pentru jocul bun prestat și pentru efort. Din păcate, am ratat prea mult în prima repriză. Dacă eram mai concentrați poate nu mai ajungeam în situația de la final.  Dar, acesta e fotbalul, îmbucurător este că jucăm. Ovbiectul meu personal ar fi un loc în primele 6-7 echipe ale campionatului, dar cel al echipei este salvarea de la retrogradre. Cred că și l-a îndeplinit, dar asta nu înseamnă că nu vom juca și pe mai departe doar pentru victorie. Sper să și avem forța de a câștiga. Astăzi (n.a. vineri), am avut-o, dar întrebați arbitrul de ce nu am câștigat”, a încheiat ușor dezamăgit Sculici.

Recomandările redacției