doncaAr fi trebuit să fie probabil cel mai așteptat meci al returului cel de sâmbătă după-amiază, dintre Ineu și Sântana. Unirea ținuse foarte aproape de lider, dar două egaluri probabil nescontate, cu Păuliș și Banatul, coroborate cu parcursul fără greșeală al zărăndanilor, i-au îndepărtat pe băieții lui Dinu Donca la 7 puncte de prima poziție.
„E clar pentru toată lumea că întâlnim cea mai bună echipă din serie. Noi avem un început de retur mai greoi, pe care nu l-am anticipat. Mai mult ca sigur concentrarea va fi mai mare la acest meci, care nu mai are o miză aparte, chiar dacă se întâlnesc locurile 1 și 2. Dar încercăm să ne spălăm imaginea și să ne prezentăm cât mai bine. Vom vedea la sfârșit dacă am reușit”, a prefațat antrenorul Unirii ciocnirea din week-end.
Și cât timp a fost în cărți serioase pentru primul loc, Sântana a transmis că joacă fără presiunea promovării. De altfel, în turul campionatului, Dinu Donca făcea observația că s-a mai întâmplat și în trecut a echipa roș-neagră să facă tururi bune de campionate, urmate de părți secunde mai puțin reușite.
„N-are rost să facem analize, cauzele sunt multiple. Probabil nu ne place frigul, iarna, s-a amânat campionatul, n-am avut ritm. Am făcut egal cu două echipa cotate a fi sub noi, n-am jucat rău contra lor, dar rămân scorurile. Jucăm în continuare, nu e nicio presiune, asta ne-a și dus aici. Acum încercăm să dovedim că locul nostru nu a fost o întâmplare. Nu are rost să folosim cuvinte mari, jucăm și vedem care e diferența”, a conchis antrenorul unirist.

Recomandările redacției