Numai până pe data de 10 martie se mai fac înscrieri pentru un stagiu de voluntariat pentru Georgia. Stagiul de voluntariat se derulează într-un proiect am­biţios de schimb de experienţă. Destinaţia este Rustavi, Georgia, iar perioada stagiului este de 3,4 luni.
Asociatia Millennium Center implementează pro­iectul „Intergenerational exchage – Pay it forward!” împreună cu organizaţia parteneră din Georgia – SIQA, proiect axat pe cooperare pentru încurajarea creării de punţi de legătură între oameni aparţinând unor generaţii diferite. Acest proiect are la bază schimbul de experienţă ca o formă a evoluţiei şi dezvoltării atât a indivizilor cât şi a comunităţilor locale, susţinute de punerea în aplicare a metodelor „Barcamp” şi „Time banking” combinat cu alte instrumente de educaţie non-formală.
Candidaţii trebuie să aibă între 18 şi 30 de ani. Stagiul acestora va începe pe data de 1 mai şi va fi finalizat la 1 septembrie. Cei interesaţi pot lua legătura cu reprezentanţii Asociaţiei Millennium Center, până pe data de 10 martie.

Recomandările redacției