tgmuresSite-ul gsp.ro anunță că FCM Tg. Mureș, colega de serie a UTA-ei, a început anul la adăpostul unei vești extraordinare: primăria din orașul de unde a plecat spre fotbalul mare Ladislau Boloni a decis să aloce 2 milioane de euro echipei, care forțează cu toate liniile revenirea în prima ligă. Sursa citată mai menționează că jucătorii importanți ai echipei au salarii mult peste oferta ligii secunde, cifrate la 3-4.000 de euro lunar.
Formația portocalie a reușit două achiziții importante, sub comanda lui Daniel Isăilă au ajuns doi fotbaliști ai campioanei de acum doi ani, Oțelul Galați, e vorba de atacantul Bratislav Punosevac și de apărătorul Sorin Cucu. De asemenea, la 37 de ani, veteranul Mihai Stere e pregătit să-și pună la bătaie toată experiența.
Gruparea târg-mureșeană stă pe locul al treilea în seria a II-a, la 6 lungimi distanță de ACS Poli Timișoara, clasată pe loc promovabil. Apropo de timișoreni și de buget, ei contează pe 1 milion de euro din partea autorităților din orașul de pe Bega…

Recomandările redacției