Se joacă pe bandă rulantă la republicani: trupa lui Păcurar și-a asigurat locul în play-off!

0
207

pacurarCalendar cu trei meciuri oficiale în mai puțin de o săptămână pentru echipele de juniori republicani. Două etape s-au disputat deja, a treia se dispută miercuri.
Ultimele două rezultate au consemnat pasul aproape decisiv făcut de juniorii B ai lui Cristi Păcurar și Francisc Tisza către faza superioară a competiției. În runda cu numărul XVI, disputată joia trecută, UTA BD a învins FC Hunedoara cu 3-0 (goluri Popa, Iuga, Prună), iar duminică au remizat pe terenul principalei contracandidate (care, aproape sigur, devine echipa alături de care arădenii merg mai departe), LPS Banatul, scor 0-0. Timișorenii rămân pe prima po­ziție momentan, cu 40 de puncte, tot atâtea câte au și arădenii (golaverajul e acum avanataj pentru Banatul, meciurile directe sunt pentru UTA BD).
UTA BD luptă cu șanse mari pentru calificarea în play-off și la juniori A. Team-ul lui Vivi Erdei a învins Hunedoara cu 2-0 (Ghergar, Bulza), apoi a remizat la Banatul, 2-2 (Burlă, Vlad). Sunt pe locul al doilea din serie (reamintim că primele două merg mai departe), cu 33 de puncte, 8 mai puține decât liderul Pandurii Tg. Jiu.
Parcurs bun în continuare și pentru formația lui Sandu Gaica de la UTA, cu victorie în fața Lugojului în etapa XVI (4-0 în deplasare, Trabalka 3, Sandu) și egal acasă cu Deva (2-2, Trabalka 2).
În fine, juniorii B de la UTA, antrenați de Leo Pința au suferit două înfrângeri, 0-1 la Lugoj și 0-4 cu Deva, stând în continuare pe locul 11.
În intermediara de miercuri sunt programate meciurile UTA BD – Drobeta și Pandurii – UTA, iar în weekend nu se joacă deoarece majoritatea juniorilor sunt angrenați în campionatul de fotbal al Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar. Proxima rundă a republicanilor e programată pe 27 martie, cu duelul arădean UTA – UTA BD (se va juca pe ICRTI, de la orele știute, 12,00 respectiv 14,00). Din acel moment, mai rămân trei etape din sezonul regulat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.