pacurarCalendar cu trei meciuri oficiale în mai puțin de o săptămână pentru echipele de juniori republicani. Două etape s-au disputat deja, a treia se dispută miercuri.
Ultimele două rezultate au consemnat pasul aproape decisiv făcut de juniorii B ai lui Cristi Păcurar și Francisc Tisza către faza superioară a competiției. În runda cu numărul XVI, disputată joia trecută, UTA BD a învins FC Hunedoara cu 3-0 (goluri Popa, Iuga, Prună), iar duminică au remizat pe terenul principalei contracandidate (care, aproape sigur, devine echipa alături de care arădenii merg mai departe), LPS Banatul, scor 0-0. Timișorenii rămân pe prima po­ziție momentan, cu 40 de puncte, tot atâtea câte au și arădenii (golaverajul e acum avanataj pentru Banatul, meciurile directe sunt pentru UTA BD).
UTA BD luptă cu șanse mari pentru calificarea în play-off și la juniori A. Team-ul lui Vivi Erdei a învins Hunedoara cu 2-0 (Ghergar, Bulza), apoi a remizat la Banatul, 2-2 (Burlă, Vlad). Sunt pe locul al doilea din serie (reamintim că primele două merg mai departe), cu 33 de puncte, 8 mai puține decât liderul Pandurii Tg. Jiu.
Parcurs bun în continuare și pentru formația lui Sandu Gaica de la UTA, cu victorie în fața Lugojului în etapa XVI (4-0 în deplasare, Trabalka 3, Sandu) și egal acasă cu Deva (2-2, Trabalka 2).
În fine, juniorii B de la UTA, antrenați de Leo Pința au suferit două înfrângeri, 0-1 la Lugoj și 0-4 cu Deva, stând în continuare pe locul 11.
În intermediara de miercuri sunt programate meciurile UTA BD – Drobeta și Pandurii – UTA, iar în weekend nu se joacă deoarece majoritatea juniorilor sunt angrenați în campionatul de fotbal al Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar. Proxima rundă a republicanilor e programată pe 27 martie, cu duelul arădean UTA – UTA BD (se va juca pe ICRTI, de la orele știute, 12,00 respectiv 14,00). Din acel moment, mai rămân trei etape din sezonul regulat.

Recomandările redacției