stiliroliNaționalul și-a pierdut statutul de favorită la promovarea din seria a IV-a a ligii secunde după înfrângerea din derby-ul cu UTA. „Alb-albaștrii” mai au un punct avans față de trupa lui Roli Nagy, dar și un meci mai mult disputat, așa că nu le rămâne decât să spere că marii rivali nu vor merge „ceas” până la capăt.
Până una alta, însă, sebișenii trebuie să se repună rapid pe picioare, fiindcă în weekend găzduiesc fosta divizionară secundă, Minerul Motru. Gorjenii și-au pierdut din forță și motivație după problemele de ordin organizatoric din ultimul ani, însă rămân o formație incomodă. „E normal să nu mai fim la cel mai bun nivel din punct de vedere psihic, dar nu mi-am pierdut încrederea în băieți. Din punctul meu de vedere, caracterul și valoarea lor ne va permite să ne jucăm șansa până la capăt. Însă, trebuie să uităm cât mai repede meciul cu UTA și să ne concentrăm pe ceea ce avem de făcut pe viitor. Nu ne rămâne decât să muncim și mai mult și să dăm totul din noi meci de meci. Până la urmă, fotbalul îi va răsplăti pe cei mai buni”, a punctat Adrian Abrudean.
„Principalul” sebișenilor și „secundul” Flavius Sabău au vizionat înre­gistrarea partidei de pe arena „Motorul”, punând și o concluzie: „După aspectul jocului și al numărului de ocazii, rezultatul este mincinos. Din păcate pentru noi, nu am gestionat bine momentele cheie. Cât despre arbitraj nu vreau să spun decât că așa-zisul henț de penalty al lui Neacșu nu s-a văzut prea bine pe casetă, în timp ce faza la care s-a dat fault în atac și galben la Bozian în duelul cu portarul Mitrea, o consider de cascadorii râsului. Dar, până la urmă, rezultatul e care e, trebuie să ne adumăm și să mergem mai departe”.
În vederea confruntării cu „minerii”, Abrudean are probleme la capitolul fotbaliști Under 22. Neacșu este suspendat, Lazea, accidentat, așa că „Știli” va fi nevoit să apeleze și la cei care au evoluat mai puțin în acest sezon: Șoltesz, Mureșan, Toader sau Susan.

Recomandările redacției