beuranCea mai bine clasată formație arădeană în clasamentul play-offului Ligii a III-a (seria a V-a) joacă în propriul „fief” prima din cele zece finale ce ar trebui să se încheie cu promovarea în eșalonul secund. Pentru a doua oară în ultimele săptămâni, la Sebiș ajunge Oșorheiul, formație ca­lificată la ultima suflare în prima parte a ierarhiei.
La începutul lunii trecute, bihorenii au obținut un prețios rezultat de ega­litate în orașul de pe Crișul Alb, însă între timp datele problemei s-au schimbat pentru „alb-albaștrii”. „Dacă sezonul regulat a mai permis tot felul de calcule, fără a știi exact care sunt rezultatele ce vor conta în faza a doua a întrecerii, de acum înainte lucrurile sunt clare. Orice pas greșit poate fi decisiv, fatal în îndeplinirea obiectivului. Se știe că Sebișul nu-și dorește altceva decât promovarea în Liga a II-a, iar astăzi suntem la mâna noastră. Sigur, contează și celelalte rezultate din play-off, dar ar fi bine să nu ne intereseze prea mult. Dacă noi ne câștigăm meciurile, nu mai depindem de nimeni”, a precizat Dan Stupar.
Tehnicianul a plecat ca din pușcă la comanda sebișenilor cu două succese din tot atâtea partide. „Sigur, echipa are moral după victoriile cu Zalău și Ineu, însă șirul rezultatelor pozitive trebuie să continue. Din moment ce a ajuns în play-off echipa din Oșorhei are calitate, iar dacă nu ne concentrăm la miza partidei riscăm să avem probleme. Teoretic, o echipă tânără, dornică de afirmare, are numai de câștigat de pe urma meciurilor din play-off și asta o face și mai periculoasă. Tocmai de aceea, abordăm meciul foarte serios”, a adăugat fostul fundaș al „Bătrânei Doamne”, care și-a băgat elevii în cantonament încă de miercuri.
Higyed, Bozian, Digbeu și Răducă sunt incerți până la ora partidei de astăzi, de la ora 17. În rest, sebișenii nu au probleme cu suspendările așa că pot trimite pe gazon cea mai bună echipă: Șoltesz – Mînecan, Morariu, Albert, Neacșu – Chindriș, Coțan – Blănaru, Dobricean (Digebu), Beuran – Mîndrușcă.

Recomandările redacției