petcusebDupă o serie de rezultate negative, sebișenii au realizat că meciul cu Metalurgistul Cugir a devenit crucial în vederea îndeplinirii obiectivului. Naționalul are mare nevoie de trei puncte, cum și Mihai Petcuț își joacă postul de antrenor. „Nea’ Popică (n.a. Ionuț Popa) a fost foarte corect afirmând că meciul cu Cugirul este la mâna mea, a lui Sandu Țamboi și a jucătorilor. E șansa noastră să demonstrăm că merităm promovarea”, spune antrenorul „alb-albaștrilor”.
Acesta le-a pregătit un „meniu” special elevilor săi înaintea marelui derby. „De astăzi, de la ora 16 și până la ora meciului cu Metalurgistul echipa intră în cantonament la hotelul din incinta stadionului. Cu o singură excepție, Coțan, care va primi liber o zi, toți rămân pe loc și se vor antrena în fiecare zi. Amical nu vom juca numai dacă vom găsi o formație de eșalon inferior la începutul săptămânii viitoare”, a explicat Petcuț.
Probabil, Adrian Răduca nu va juca împotriva teamului lui Marius Opric. Atacantul sosit de la Lupeni este acasă și se recuperează după problemele la mușchii inghinali. „Are șanse mai mari să se vindece la București, are condiții mai bune de recuperare, i-am spus să revină la Sebiș când se poate pregăti normal. El a insistat să se antreneze fiind nerefăcut total și acum e din nou indisponibil. Păcat, este un jucător important pentru noi”.

Recomandările redacției