sebpincMeciurile pe puncte se apropie cu pași repezi, iar marile rivale din stagiunea trecută a seriei a V-a a Ligii a III-a și-au dat întâlnire pentru un amical elocvent. Confruntarea din această seară are și o altă însemnătate pentru Șoimii Pâncota, care ar dori să arate cât mai bine la partida de prezentare a lotului pentru eșalonul secund.
Însă, și sebișenii doresc să se ridice la înălțimea celei mai bine clasate echipe arădene. „Fiecare echipă are un scop pentru meciul de vineri. Cred că orgoliile au fost uitate demult și va conta doar partea sportivă, fotbalistică. Spre exemplu, pentru noi, partida cu Pâncota este ultima repetiție până la debutul în campionat și vrem să facem o figură frumoasă. Am vrea să ne apropiem cât mai mult de jocul pe care ar trebui să-l prestăm în prima etapă și, de ce nu, să obținem și un rezultat bun. Vom avea în față o echipă bună, dar sunt convins că și pâncotanii cred același lucru despre noi din moment ce ne-au invitat la acest meci de gală pentru ei. Va fi un test util pentru ambele tabere”, consideră Adrian Abrudean.
Tehnicianul Naționalului va deplasa tot jucătorii valizi în Podgorie, inclusiv pe noul sosit Gheorghe Pop. Acesta este un tânăr fundaș stânga de la CFR Cluj, care vine să-i facă concurență lui Neacșu. Atacantul Ionuț Radu și mijlocașii Balint și Boneta absentează încă din pricina accidentărilor.

Recomandările redacției