Rezultatele etapei a VII-a au fost favorabile Sebișului, care s-a impus cu 5-2 la Hunedoara, revenind de la 0-2. Exceptând-o pe Dumbrăvița, formațiile cu pretenții din seria a IV-a a Ligii a III-a au remizat, așa că „alb-albaștrii” s-au instalat pe un loc 5 ce poate fi îmbunătățit la finalul acestei săptămâni.
Succesul de „sub furnale” e istorie, iar managerul Naționalului se gândește doar la ceea ce urmează, iar la rând vine echipa la care s-a afirmat ca antrenor. „Victoriile cu Lugoj și Hunedoara își pierd va­loarea dacă nu o batem și pe
Giarmata. În plus, vrem să legăm în sfârșit trei victorii în acest sezon. Jucăm acasă, suntem mai bine cotați, dar, dacă nu ne tratăm cu adversarul cu maximă seriozitate, riscăm să pierdem puncte, așa cum s-a întâmplat și la ultima vizită a lor la Sebiș. De fapt, Giarmata poate pune probleme oricui în această serie dacă nu abordezi la modul cel mai serios meciul cu ea. Îmbină perfect experiența cu tinerețea unor fotba­liști, iar faptul că vin după două victorii și un egal ar trebui să ne pună în gardă și să motiveze și mai mult pentru meciul cu ei”, a menționat Călin Cojocaru.
Poștoarcă și Onțel sunt accidentați la Sebiș, iar Dumitrache și Pîslaru sunt incerți, fiind bolnavi. Timișenii nu pot conta pe un alt ex, Michel Rosenblum (suspendat).
Formații:
Național Sebiș: Horvat – Pîslaru, Ciochină, Dumitrache – Goșa, Pintea, Ruță, Cl. Vereș – Ankomah – Szekely, Enciu.
Millenium Giarmata: Narița – Cochințu, Buzdugan, Covăsală, Sporin – Stupu, Ciubotariu – Ochea, M. Călin, Gavrilă – Beloescu.
Arbitri: Norbert Kemenes – Daniel Lar ( ambii din Baia Mare), Ceaba Antal (Cluj)
Observatori: Lucian Glogoviceanu ( Reșița), Constantin Semen (Târgu-Jiu)

Recomandările redacției