Asociația Cetatea Voluntarilor a anunțat luni că secția Pediatrie I intră într-o reabilitare totală. Asociația a prezentat și planul aprobat al secției, care va respecta cele mai înalte standarde.

Astfel, dupa o lungă perioadă de timp, județul Arad va putea beneficia de o Secție exact ca și în occident. În curând, cei de la Cetate vor prezenta și randările, imagini despre cum va arăta noua secție.
Ca și în celelalte proiecte, Cetatea Voluntarilor reabilitează spitale, școli, grădinițe și creșe strict cu ajutorul comunității arădene.

Doar în 2021, Asociația a reușit împreună cu partenerii lor să demareze și să finalizeze o serie de proiecte importante de reabilitare în sănătate și educație cum ar fi: Școala și Grădinița Nadăș – Arad; Creșa Socială Sânnicolau – Arad; Creșa PP 14 Arad; Grădinița cu program normal Săvârșin – Arad; Grădinița cu program normal Nr. 8 Arad; Grădinița Covăsânț – Arad; Secția Pediatrie II Arad; Compartimentul Clinic de Radiologie Copii Arad; Parcul și locul de joacă al Secției Pediatrie II Arad; Cabinetul medical Săvârșin – Arad; Programul de combatere al pandemiei CO-Help; Sala de mese a Grădiniței PP Elefănțelul Alfa – Arad.

„Acum, la final de an, este o perioadă prielnică pentru companiile cu profit, să redirecționeze 20% din impozitul pe profit către un ONG! Mai exact, companiile pot alege ce să se întâmple cu o parte din banii lor și unde să ajungă: la un ONG sau la stat.
Donarea a 20% din impozitul pe profit/venit nu costă nimic pentru companii, acest mecanism presupune doar redirecționarea unui procent din impozitul datorat statului”
, spun cei de la Cetatea Voluntarilor Arad, apelând la companiile arădene după ajutor.

Recomandările redacției