Poate din cauza căldurii apăsătoare de afară, a absenței primarului Gheorghe Falcă sau poate din cauză că toți se gândeau la vacanță, ședința de azi a CLM-ului a durat puțin peste două minute, și asta dacă punem la socoteală și intonarea imnului național.

Cu cinci puncte pe ordinea de zi, consilierii locali municipali au fost foarte expeditivi în votarea proiectelor. Primul proiect prevedea repartizarea unor locuinţe situate în municipiul Arad, persoanelor care au depus dosare în vederea obţinerii unei locuinţe sociale, proiect care a trecut fără probleme. Tot fără discuții au trecut și celelalte proiecte, printre care numărându-se aprobarea actului adiţional nr. 6 la contractul de delegare a serviciului de transport public local prin concesiune nr. 14685/10.03.2014 sau aprobarea documentaţiei tehnico-economice a obiectivului de investiţie: actualizare DALI – „RK – Reabilitare faţade clădire ORL, Oftalmologie, Oncologie, Dermatologie”. Doar proiectul numărul trei, privind aprobarea proiectului și a cheltuielilor legate de proiectul – Reabilitare clădire Teatrul Clasic „Ioan Slavici” Arad – etapa 1 – restaurare şi reabilitare exterioară a reușit să modifice cursul unanim al voturilor, acesta primind o abținere și 17 de voturi „pentru”.

Rămâne de văzut dacă vom mai asista la o astfel de ședință prea curând, că doar concediile se vor termina, iar lumea va reveni cu forțe proaspete.

Recomandările redacției