igasSenatorul Constantin Traian Igaș a participat la o întâlnire de lucru a APIA Arad. Întâlnirea s-a desfășurat la Căminul Cultural din Bata. „Am participat la această întâlnire de lucru la invitația primarului Ion Micurescu și a echipei de la APIA Arad cu care am colaborat foarte bine pe parcursul ultimilor ani și din postura de senator de Arad și din cea de ministru de interne”, declară senatorul Constantin Igaș.
Ordinea de zi a inclus, printre altele, și cadastrarea – un subiect dezbătut în ultima perioadă de senatorul arădean. „Localitatea Bata s-a aflat printre localitățile incluse în programul CESAR de cadastrare gratuită, dar din cauza lipsei fondurilor pe anul 2013 pentru acest program, primarul Ion Micurescu a fost nevoit să îl deruleze din fonduri proprii pentru ca batanii să aibă proprietățile înscrise în cartea funciară“, apreciază senatorul arădean.
Acesta s-a arătat încântat de faptul că întâlnirea a avut loc în colegiul pe care îl reprezintă în Parlamentul României. „M-am bucurat că aceas­tă întâlnire a avut loc în colegiul meu de senator și îmi exprim aprecierea pentru echipa profesionistă din această instituție, echipă care mi-a transmis de multe ori punctele lor de vedere în ceea ce privește legislația în domeniu, cu precădere privind pajiștile, modificări pe care le-am preluat și susținut în Guvern”, încheie senatorul Constantin Traian Igaș.

Recomandările redacției