cristinaSenatorul USL de Arad Ioan Cris­tina a cerut reprezentanţilor PD-L explicaţii pentru situaţia în care a ajuns Aeroportul Internaţional Arad, care are probleme serioase de la construirea autostrăzii, mai multe aeronave fiind nevoite de atunci să aterizeze la Timişoara din motive de siguranţă.
„Observ cu stupoare că de la construcţia autostrăzii, în ime­diata apropiere a Aeroportului, acesta devine pe zi ce trece tot mai nefuncţional. Am văzut zi-lele trecute că o altă aeronavă a fost nevoită să aterizeze la Timi­şoara. Vreau să-i întreb pe cei care au stabilit traseul autos­trăzii în imediata apropiere a aces­tuia dacă asta a fost adevă­rata lor intenţie: să îngroape definitiv aeroportul arădean? Dacă nu, să iasă public şi să spună: am greşit, dar am avut noi interesele noastre acolo şi am decis că acestea cântăresc mai greu decât cele ale Aradului”, a declarat senatorul Ioan Cristina.
Senatorul USL Ioan Cris­tina a mai spus că si­tuaţia în care se află Aeroportul Internaţional din Arad este reprezentativă pentru modul în care au înţeles să facă administraţie cei de la Partidul Democral Liberal, adică doar în interesul lor propriu şi numai în dauna ce­tăţe­ni­lor.

Recomandările redacției