Created with Nokia Smart CamBiroul Politic Teritorial al PNL Arad a desemnat conducerea Organizaţiei Municipale PNL Arad, în urma interimatului asigurat de Călin Abrudan.
Astfel, preşedinte al Organizaţiei Municipale a fost desemnat Sergiu Bîlcea, care şi-a creionat o echipă de conducerea din care fac parte, între alţii, Simona Iorgovan, consilier judeţean, Florin Galiş, consilier municipal, Loredana Rus, Răzvan Cadar.
„Mă bucură încrederea pe care mi-au acordat-o colegii mei şi îi asigur că voi face tot ceea ce-mi stă în putinţă pentru a avea o organizaţie puternică la municipiu”, a declarat Sergiu Bîlcea. Sergiu Bîlcea este un tânăr om de afaceri arădean, consilier municipal al PNL.
La rândul său, senatorul Ioan Cristina, preşedintele Filialei Teritoriale PNL Arad, a precizat că are încredere în noua conducere a             Organizaţiei Municipale. „Am convin­gerea că noua conducere a Organizaţiei Municipale ştie ce are de făcut, astfel încât în vii­torul apropiat să crească atât în ceea ce priveşte numărul de membri cât şi în ceea ce pri­veşte calitatea lor”, a declarat senatorul Ioan Cristina.

Recomandările redacției