sergiu

Sergiu Raul Florea, de 25 de ani, condamnat la 20 de ani de închisoare pentru că a ucis şi tranşat un bărbat în Căminul Facultăţii de Medicină din Timişoara, împreună cu fosta sa prietenă Carmen Bejan Şatran, se însoară după gratii.

Conform unui anunţ publicat pe pagina de internet a Primăriei Municipiului Arad, Sergiu Florea a înregistrat o cerere pentru încheierea căsătoriei, aceasta fiindu-i acceptată.

În cerere se menţionează că el îşi va uni destinele cu Ina Kalioglo, de 22 de ani, cu domiciliul în localitatea Novoselskoe din Ucraina.

Sergiu Florea şi fosta sa prietenă, Carmen Bejan au fost condamnaţi în anul 2011, la 20 de ani de închisoare pentru omor deosebit de grav şi profanare de morminte, ultima încadrare făcând referire la faptul că cei doi l-au tranşat pe bărbatul pe care l-au ucis.

Carmen Bejan Şatran, fosta prietenă a lui Sergiu Florea, s-a căsătorit, de asemenea, în Penitenciarul Arad, tot în luna aprilie, doar că în anul 2012, cu Claudiu Şatran pe care l-a cunoscut după gratii.

În vara anului 2009, cadavrul tranşat al unui bărbat a fost găsit într-o maşină aflată în faţa unui cămin studenţesc din Timişoara.

Sergiu Florea şi Carmen Bejan, pe atunci în vârstă de 20 de ani, şi studenţi la Universitatea de Medicină din Timişoara, au fost arestaţi în 2 august 2009.

Sergiu Florea a fost arestat sub acuzaţia de omor, iar Carmen Bejan pentru complicitate la omor.

În iunie 2011, instanţa supremă i-a condamnat definitiv pe Carmen Bejan şi Sergiu Florea la 20 de ani de închisoare cu executare.

Recomandările redacției