pancota bancaAmenințată serios cu retrogradarea, trupa din Cîmpia Turzii a tras cu toată liniile să învingă Pâncota. După o primă repriză albă, în care Sebastian Cheșa, la primul meci ca titular în Liga a III-a, a avut două intervenții bune, a urmat „un calup de 10 minute dezastruos pentru noi”, conform relatării antrenorului Dan Cuedan.
Gazdele au reușit să deschidă scorul prin Boroștean, al cărui șut a fost deviat nefericit în propria poartă de unul din jucătorii arădeni.
Același jucător înscria pentru 2-0 la scurt timp, după ce a i-a suflat mingea lui Suciu, iar scorul a luat proporții după ce și Muntean, fostul component al Ineului, a înscris pentru 3-0.
„A fost o poziție de off-side, după părerea mea, jucătorii mei s-au oprit. Dar nu vreau să discut arbitrajul, oricum ei trebuie să conștientizeze că n-au voie să se oprească decât la fluierul arbitrului. La acest scor am schimbat și am reușit să mergem în ofensivă. Am marcat prin Ciprian Rus, în minutul 84, portarul lor a scos apoi șutul lui Nistor, iar Rus a ratat incredibil din 5 metri. Mă bucur că n-am avut accidentați, trebuie să uităm ce s-a întâmplat la Turda cât mai repede, pentru că ne pregătim pentru joi, când vrem un meci foarte bun în fața suporterilor noștri, vrem să le facem cadou o victorie cu Unirea Dej”, a povestit Cuedan.
Pâncota a jucat cu Cheșa – Huțanu, Lung, Românu, Filaret – Rus, Nistor, Mitu (76 Vițu), Uibariu (57 Suciu) – Mihai (64 Pavel), Burian (68 Leucuța).

Recomandările redacției