Pregătirea de iarnă a crista­lizat un  prim „unsprezece” la Ineu, ce a avut destule rezultate pozitive, dar care rămâne acum fără fundașul dreapta. Dacian Zdrențan a ieși accidentat în debutul partidei cu ACSO Filiași acuzând dureri la genunchi. Ulterior, examenul RMN a evidențiat probleme la menisc și ligamente, drept pentru care se părea că fotbalistul de 17 ani va ajunge la „cuțit”.
Până la urmă, însă, medicul timișorean, Radu Prejbeanu, i-a recomandat tânărului ineuan repaus de o lună de zile, timp în care va face și fizio-terapie. Așa stând lucrurile, Cristian Sculici trebuie să găsească cea mai bună soluție de înlocuire a lui Zdrențan, variantele la îndemâna fiind Kocsis și Popovici. De fapt, cei doi și-au împărțit minutele în deplasarea de la
Giarmata ca fundaș dreapta și ambii s-au achitat bine de sarcini. De menționat ar fi că și Cristian Popovici are 17 ani și e produs al fotbalului ineuan.
Ineul mai are de disputant doar trei partide în această stagiune: deplasările de la Arad și Turceni și meciul de acasă cu Minerul Motru. În weekend, „alb-albaștrii” vor lua fără joc punctele cu Mehedințiul, dar vor avea prilejul să facă ultimele reglaje înainte de finish cu vecinii de la Sebiș, care stau și ei.

Recomandările redacției