Sezon încheiat pentru ineuanul Zdrențan, Popovici și Kocsis – variantele lui Sculici

0
152

Pregătirea de iarnă a crista­lizat un  prim „unsprezece” la Ineu, ce a avut destule rezultate pozitive, dar care rămâne acum fără fundașul dreapta. Dacian Zdrențan a ieși accidentat în debutul partidei cu ACSO Filiași acuzând dureri la genunchi. Ulterior, examenul RMN a evidențiat probleme la menisc și ligamente, drept pentru care se părea că fotbalistul de 17 ani va ajunge la „cuțit”.
Până la urmă, însă, medicul timișorean, Radu Prejbeanu, i-a recomandat tânărului ineuan repaus de o lună de zile, timp în care va face și fizio-terapie. Așa stând lucrurile, Cristian Sculici trebuie să găsească cea mai bună soluție de înlocuire a lui Zdrențan, variantele la îndemâna fiind Kocsis și Popovici. De fapt, cei doi și-au împărțit minutele în deplasarea de la
Giarmata ca fundaș dreapta și ambii s-au achitat bine de sarcini. De menționat ar fi că și Cristian Popovici are 17 ani și e produs al fotbalului ineuan.
Ineul mai are de disputant doar trei partide în această stagiune: deplasările de la Arad și Turceni și meciul de acasă cu Minerul Motru. În weekend, „alb-albaștrii” vor lua fără joc punctele cu Mehedințiul, dar vor avea prilejul să facă ultimele reglaje înainte de finish cu vecinii de la Sebiș, care stau și ei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.