greciaGuvernul elen a anunţat, luni, că în Grecia nu va avea loc niciun meci oficial în sporturile de echipă la sfârşitul acestei săptămâni, în memoria suporterului care a în­cetat din viaţă după ce a fost bătut de alţi fani. Kostas Katsoulis, în vârstă de 46 de ani, fan al formaţiei Ethnikos, a încetat din viaţă, luni, la un spital din Atena, la două săptămâni după ce a fost bătut de fanii altei echipe la un meci din liga a treia greacă, în Creta. Conform Media Fax acesta a fost atacat, alături de mai alţi susţinători cu care se deplasase la meci, de aproximativ 30 de suporteri ai echipei Irodotos.
„În semn de respect pentru Kostas Katsoulis, care şi-a pierdut viaţa astăzi (n.r. – luni), victimă a violenţei suporterilor de fotbal, şi prin decizia viceministrului Culturii şi Sporturilor Giannis Andrianos, toate meciurilor oficiale din sporturile de echipă din ţară programate în week-end-ul viitor vor fi amânate”, a anunţat Secretariatul general al Sporturilor.
Această decizie vizează în special meciurile din campionatul de fotbal al Greciei, între care se numără şi derbiul PAOK – Olympiakos, două partide din Cupa Greciei la baschet, meciuri din eşaloanele inferioare la fotbal şi campionatele feminine de baschet şi de handbal.

Recomandările redacției