Ozzy_Sharon OsbourneSharon Osbourne a a vorbit deschis despre divorţ. Vestea că ea şi Ozzy Osbourne urmează să se despartă a fost infirmată de ambii soţi, însă Sharon a povestit că este devastată de ceea ce s-a întâmplat cu interpretul.

Sharon şi Ozzy Osbourne sunt căsătoriţi de 31 de ani, însă fostul jurat de la X Factor a confirmat că locuiesc separat.

„Singurul lucru adevărat din tot ce s-a scris până acum este postarea de pe Facebook a soţului meu, unde a mărturisit că în ultimele 18 luni s-a dedicat drogurilor şi alcoolului şi că se află într-o perioadă neagră. Nu vom divorţa, însă sunt devastată „, a mărturisit Sharon.

Soţia cântăreţului este convinsă că lucrurile se vor rezolva.

„Ne descurcăm. Ne-am descurcat în situaţii şi mai dificile. Ne vom descurca şi va trece şi asta”, a declarat Sharon.

Sharon Osbourne a primit o ofertă de 2 milioane de lire sterline (2,35 milioane de euro) pentru a reveni în juriul emisiunii „X Factor“ din Marea Britanie. În vârstă de 60 de ani, Sharon Osbourne a părăsit juriul emisiunii „X Factor“ la finalul celui de-al patrulea sezon al show-ului, în 2007.

Ozzy, 64 de ani, a postat de curând un mesaj pe Facebook.

„Începând de un an şi jumătate am început să beau şi să iau droguri. Am fost într-o perioadă neagră şi aproape că mi-am pierdut oamenii pe care i-am iubit cel mai mult, familia mea. Oricum sunt  fericit să spun că se împlinesc 44 de zile de cumpătare. Sharon şi cu mine nu vom divorţa. Voi încerca să fiu cea mai bună persoană.”, a mărturisit Ozzy.

Sursa: http://www.realitatea.net/

Recomandările redacției