destinys_childMai aşteptat decât meciul în sine. Aşa pare să fi fost show-ul din pauza Super Bowl-ului şi în acest an, în care misiunea de a încălzi publicul din New Orleans i-a fost încredinţată lui Beyonce.

Iar interpreta nu a dezamăgit. A primit laude pentru prestaţia ei, a fost subiect de glume, întrucât pentru prima dată în istoria unei finale NFL, după ce şi-a terminat cântăreaţa prestaţia, s-a întrerupt curentul pe stadion – ce mai, a făcut să se vorbească mult despre ea. Mai ales că a venit cu o surpriză – sau semi, întrucât fusese deja prevăzută: a urcat pe scenă alături de fostele ei colege din Destiny’s Child. Kelly Rowland şi Michelle Williams i s-au alăturat, interpretând hiturile de altădată, “Bootylicious” şi “Independent Women”.

Totul ar fi fost frumos, dacă atât cei prezenţi, dar şi telespectatorii nu ar fi remarcat că reunirea a avut, practic, un singur scop: să o facă şi mai strălucitoare pe soţia rapperului Jay Z. Cele două colege ale cântăreţei au avut microfoanele aproape închise. Abia se auzeau, în timp ce Beyonce îşi înălţa glasul, triumfătoare, peste ele. Aşa că aportul vocal al lui Kelly Rowland şi Michelle Williams a fost nul. Iar show-ul a fost apreciat de internauţi, care o iubesc pe Beyonce cea dispusă să calce totul în picioare pentru propria glorie.

Cât despre meciul câştigat cu 34-31 de Baltimore Ravens în faţa celor de la San Francisco 49ers, el a fost deja uitat. Planeta aşteaptă un scandal marca Destiny’s Child.

 

Sursa: http://vdt.antena3.ro

Recomandările redacției