Chirurgul cardiolog Marian Gașpar, care a fost arestat în septembrie anul trecut și acuzat că ar fi primit de șase ori șpagă într-o săptămână de la pacienți și aparținători, a revenit în sala de operații, dar nu la Institutul de Cardiologie Timișoara, unde nu are voie să practice medicina, ci la Spitalul MedLife Polisano din Sibiu, unde s-a anunțat cu mare satisfacție cooptarea sa în colectivul medical, conform infotimisoara.ro.

Sute de arădeni s-au tratat la medicul timișorean.

Aflat în libertate sub control judiciar pe o cauțiune de aprozimativ 10.000 de euro, marțea trecută, adică în 21 martie 2023, inculpatul Gașpar Mărinică a primit două vești neplăcute de la Tribunalul Timiș și anume, i s-a refuzat cererea de încetare a controlului judiciar și i s-a interzis în continuare să practice medicina în cadrul Institutului de Boli Cardiovasculare Timişoara, locul unde a fost prins în flagrant când ar fi luat mită.

În ciuda situației sale legale, medicul Gașpar a revenit în sala de operații, dar nu la Institutul de Cardiologie Timișoara, ci la Spitalul MedLife Polisano din Sibiu. Unitatea medicală a anunțat cu mare fast că Mărinică Gașpar a fost cooptat în colectivul medical începând de joi, 23 martie.

sursa: infotimisoara.ro

Recomandările redacției