silaghiChiar dacă, poate, rezultatul barajului pentru evitarea retrogradării nu va mai conta după retragerea din campionat a Oltului, FC Bihor și-a luat biletele pentru acel meci după înfrângerea de sâmbătă dimineață la Pîncota.
Cum era de așteptat, antrenorul orădenilor a invocat problemele grave de ordin managerial, fiind binecunoscut faptul că decizia falimentului este atât de aproape ca urmare a acumulării datoriilor la club. „Felicit echipa gazdă pentru victorie, o victorie meritată. Din păcate, noi suntem într-o situație ingrată. Faptul că FC Bihor se va închide sau se așteaptă închiderea e ca o ghilotină deasupra capului nostru, ce ne apasă și ne macină. Nu avem liniștea și starea de spirit necesară pentru meciurile oficiale, creează chiar o stare de iritare în rândul nostru. Pornind de aici, jocul suferă mult, intervin și acele probleme de atitudine, dar și alte aspecte despre care nu voi vorbi decât la finalul campionatului. Deocamdată, nu ne rămâne decât să vedem ce va decide Tribunalul marți, când – practic – acest club își va cunoaște destinul”, a punctat Gheorghe Silaghi.
Pe de altă parte, tehnicianul ce i-a luat locul de trei săptămâni demisionarului Călin Cheregi, a încercat să ia o parte din vina înfrângerii asupra sa. „Astăzi (n.a. sâmbătă) am jucat slab și-mi asum în numele echipei eșecul. Știam că ne vor domina în special la capitolul atitudine. Ei ajungeau la acest meci cu o altă stare de spirit, pe când noi suntem cum suntem. Cum am mai spus, ne ducem crucea până la capăt și apoi vom vedea ce va fi, dacă va mai fi ceva…”, a adăugat Silaghi.

Recomandările redacției