silvasanSăptămâna trecută, înaintea confruntării cu FC Maramureș, Gheorghe Constantin anunța că un fotbalist își va încheia mai repede conturile cu „Bătrâ­na Doamnă”. „Am pregătit actele de reziliere a contractului unui jucător, dar nu doresc să dau nume acum”, preciza directorul executiv al „alb-roșii­lor”. Până la urmă, nu s-a mai întâmplat nimic, fiindcă conducerea „textilistă” nu și-a mai respectat partea de înțele­gere, iar Cristian Silvășan nu a fost trecut nici pe foia de joc cu băimărenii.
Joi, la Oradea, fiindcă și așa a avut multe absențe în lot, Adrian Falub a apelat din nou la experimentatul atacant. Silvășan chiar a fost titular pe Crișul Repede ca vârf de careu și chiar a marcat golul succesului utist de la punctul cu var. Mai mult, fostul polist a fost integralist, iar în ultimele minute, când Claudiu Oara juca într-un picior, s-a sacrificat pentru echipă din postură de mijlocaș central.
La finalul disputei, antrenorul arădenilor a apreciat prestația elevului său, comparându-l pe acesta cu un alt fotbalist din lot. „Silvășan este un fotbalist din lotul UTA-ei, care atunci când dat totul pe teren ne-a ajutat prin golurile sale. Situația seamănă leit cu cea a lui Voiculeț. Ambii sunt fotbaliști valoroși, care ar putea juca liniștit în Liga 1 dacă nu ar păcăli câteodată meseria pe care o fac. Numai de ei depinde cât de sus mai vor să joace”, consideră Falub.
Cu golul marcat la Oradea, Cristi Silvășan devine al doilea marcator al „Bătrânei Doamne” în actuala stagiune. „Vârful” are patru goluri marcate, cu două mai puține decât Laso, care e golgheterul „textiliștilor” cu 6 reușite.

Recomandările redacției