silvasan2„Textiliștii” au plecat într-un final în cantonamentul de la Gyula, Adrian Falub apelând până la urmă la 19 jucători. În lot și-au făcut loc trei portari: Amadio, Matijas și Cioară, însă unul dintre ei se va întoarce acasă când un nou goalkeeper va ajunge în Ungaria. Acest lucru s-ar putea întâmpla marți, când la hotelul Elisabeth din Gyula se va caza un tânăr portar sârb, cu refe­rințe excelente. Tot la capitolul noutăți ar putea fi trecută și revenirea lui Dan Țapoș la echipă ca antrenor cu portarii. Adrian Marțian l-a sunat personal pe Țapoș, îl așteaptă la discuții, dar și cu banii restanți la purtător, iar dacă totul este în regulă arădeanul va își va vedea în continuare de treabă la gruparea emblemă a orașului.
În fine, lângă Adrian Voiculeț, care a urcat ultimul în autocarul echipei după o discuție amplă cu șefii „alb-roșiilor” fina­lizată cu semnarea unui contract de joc, a apărut de ieri un alt atacant de careu cu experiență. Și în acest caz este vorba despre o revenire în „alb-roșu”. „Silvășan se va alătura lotului în Ungaria”, ne spunea sâmbătă Adrian Marțian despre atacantul care astăzi împlinește 31 de ani și a marcat în tur trei goluri în contul „alb-roșiilor”. La Gyula ar mai trebui să ajungă la începutul acestei săptămâni un mijlocaș central ofensiv și un atacant.
Așadar, deocamdată, Adrian Falub are sub comandă 19 jucători de câmp și anume: Matei, Ene, Gligor, Siminic, Feussi, Raț, Mărginean, Chindriș, Lazea, G. Neagu, Pellet, Bîrză, Capătă, Voiculeț, Laso, Monac și Silvășan. „Suntem puțini, dar buni. În acest moment, mai aștept un portar, un mijlocaș central și un atacant. Urmărim demult acești jucători, dar nu avea rost să-i aducem la Arad până nu aveam ce să le oferim concret. Sunt dintre cei peste media echipei, care ne vor putea cu siguranță ajuta. Vom fi 22 de jucători de câmp la Gyula, eu sper cât mai repede posibil”, ne-a mărturisit antrenorul arădenilor.

Recomandările redacției