După ce a apărut într-o emisiune culinară cu Martha Stewart, Snoop Dogg a anunţat că va publica o carte de bucate în care va include reţe de pentru pui, homar şi pentru „gustări care să satisfacă pofta de ronţăit” (munchies), arată editura Chronicle Books.

Prima carte de bucate semnată de rapper va apărea în luna octombrie cu titlul „From Crook to Cook” (De la găinar la bucătar). Dogg a promis că va include atât reţete sofisticate ca pentru homar dar şi combinaţii simple cum sunt napolitanele cu gin şi suc de fructe.

Editura a promis că în ciuda faptului că între reţete se vor regăsi şi propuneri de „gustări care să satisfacă pofta de ronţăit”, felurile de mâncare prezentate nu vor conţine canabis.

Snoop Dogg a debutat în 1992 ca un nume greu al scenei hip-hop din Los Angeles şi a combinat activitatea muzicală cu întreprinderi care au mers de la apariţii ca antrenor de fotbal până la producţii pornografice. Emisiunea sa culinara se numeşte Martha and Snoop’s Potluck Dinner Party şi a fost nominalizată la premiile Emmy în 2017.

Recomandările redacției