Designerul de modă Stephan Pelger în vârstă de 43 de ani a fost găsit spânzurat în atelierul său din Sectorul 2 din Bucureşti.

Designerul de modă ar fi fost în depresie conform unor surse. Nu sunt indicii care să confirme că a fost victima vreunei infracțiuni, spun surse judiciare. Designerul a avut mai multe apariții controversate. De curând, acesta ieșise de la dezintoxicare.

Poliţiştii şi medicii au fost chemaţi la faţa locului. Din nefericire, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa. Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a afla cu exactitate împrejurările în care designerul şi-a pierdut viaţa.

Designerul de modă, care s-a făcut remarcat în industria din țara noastră prin creații inedite, ar fi fost găsit în propriul său atelier, fără suflare, de către unul dintre vecini. Acesta a alertat imediat autoritățile.

În luna februarie 2023, Stephan Pelger a vorbit, într-o emisiune televizată, despre o serie de probleme cu care se confrunta. De circa cinci ani de zile, designerul de modă nu mai putea să se odihnească noaptea, având numeroase stări de insomnie și depresie. Problemele ar fi început după ce vedeta a fost jefuită, la Cannes, în anul 2018.

Tot la începutul anului 2023, Stephan Pelger a vorbit public și despre consumul de substanțe interzise. Creatorul de modă de renume a mărturisit că lua chiar și 40 de pastile într-o singură zi. S-a internat de bunăvoie într-o clinică de dezintoxicare, unde a avut parte de îngrijiri deosebite, care l-au făcut să se simtă, după externare, mai sănătos ca niciodată, potrivit declarațiilor sale.

Se pare că designerul aflase cu doar o seară în urmă că mătușa lui din Germania, cu care avea o relație foarte apropiată, a murit. A plecat cu mai multe persoane în oraș, unde a consumat alcool, deși se afla sub tratament antidepresiv, apoi a mers acasă și s-a sinucis.

 

  • Dan spune:

    Lumea modei este o „faună” populată cu tot felul de excentrici, cu pasiuni și intrigi sexuale care de care mai picante. Unii, mai dezechilibrați, cedează psihic, apucă pe calea drogurilor sau alcoolului și în cele din urmă clachează. Bărbați puternici sigur nu sunt.

Comentariile sunt închise.

Recomandările redacției