Locuitorilor din Pilu parcă le place să trăiască periculos. Aceștia săvârșesc tot felul de infracțiuni rutiere, ultimii doi fiind prinși în aceeași zi. Este vorba despre un bărbat și o femeie care s-au ales cu dosare penale.

Astfel, astăzi, 3 decembrie, polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Chișineu-Criș au depistat o tânără de doar 23 de ani din Pilu, în timp ce conducea un autoturism neînmatriculat pe raza aceleiași localități.

Așadar, pe numele femeii a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

De asemenea, tot polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Chișineu-Criș au depistat un bărbat de 42 de ani din Pilu, în timp ce conducea un autoturism, pe raza aceleași localități, fără a avea dreptul de a conduce.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată.

Recomandările redacției