Eforturile medicilor au fost zadarnice în cazul bărbatului de 44 de ani din Bucureşti care a fost implicat într-un grav accident rutier săptămâna trecută la Cicir. Cadrele medicale au pierdut lupta cu moartea iar bărbatul s-a stins pe patul de spital al secţiei de ATI al spitalului judeţean din Timişoara. Rănile sale au fost foarte grave iar imediat după accident, şoferul a fost internat la Arad. După ce a fost stabilizat, vineri dimineaţa a fost transferat la Timişoara. Din păcate însă, inima sa a încetat să mai bată, ieri dimineaţă.
Şi fiica sa, de doar zece luni, luptă pentru viaţă. A suferit răni severe iar medicii fac tot ce este omeneşte posibil pentru a-i salva viaţa.
Veşti mai bune vin de la spitalul judeţean Arad, soţia şoferului a fost operată şi se simte mai bine. Va primi însă consiliere pentru a trece mai uşor, peste şocul pierderii soţului.
Cel mai probabil accidentul s-a produs după ce şoferul care plecase seara din Bucureşti a adormit la volan. Se îndreptau cu toţii spre o staţiune de ski din afara ţării pentru a petrece o vacanţă de câteva zile.

Recomandările redacției