pincotaDeși au încheiat cu un eșec sezonul ligii secunde, pâncotanii au avut motive de satisfacție pentru îndeplinirea obiectivului, salvarea de la retrogradare. Numai că incertitudinea legată de viitorul clubului, dar și de cele patru salarii pe care „alb-negrii” mai trebuie să le încaseze în actuala stagiune nu a dus multe zâmbete pe fața lui Lung et. comp. Ei au încercat să provoace o discuție lămuritoare cu condu­cerea grupării, însă au fost refuzați politicos.
Totuși, imediat după înche­ierea disputei cu FC Caransebeșul, fotbaliștii și-au încasat prima de joc promisă după succesul hotărâtor cu FC Bihor. Este vorba de câte 300 de lei de titular, în timp ce fotbaliștii care au venit de pe bancă au luat doar o mică parte din această sumă.
Dar, până la urmă, jucătorii sunt mai interesați de ceea ce s-a întâmplat cu ei și restanțele lor bănești. Cu mici excepții, contractele lor cu Șoimii Pîncota expiră pe 30 iunie și până acum nimeni nu le-a propus reînnoirea lor. Iosif Retter, primarul orașului din Podgorie, a spus răspicat că aventura continuă, doar că se așteaptă un semn și din partea președintelui – finanțator, Pavel Piroș. Pe lângă satisfacția îndeplinirii obiectivului, acesta a trăit și câteva dezamăgiri în acest campionat și se gândește de două ori până să se înhame la un nou sezon. Mai ales că din punct de vedere financiar nici acesta nu este încheiat.

Recomandările redacției