burianȘoimii Pâncota s-a înclinat pe terenul Progresului Pecica, în al doilea amical al iernii. Trupa lui Dorin Peii s-a impus la limită de la „punctul cu var”,  1-0, pîncotanii ratând, la rândul lor, o lovitură de pedeapsă.
„A fost un test foarte bun pentru noi, se vede că suntem încă la început. Probabil e binevenită această înfrângere, poate conștientizează și jucătorii că e nevoite de mai multă concetrare, în fotbal trebuie să transpiri și să tratezi cu seriozitate fiecare moment. Am avut un adversar redutabil în Pecica, au arătat un angajament deosebit, singura problemă e că nu am fructificat una din numeroasele ocazii, culminate cu acel penalty ratat de Carlos Burian. În rest, fiecare jucător a depus angajament maxim”, a relatat antrenorul pâncotanilor, Dan Cuedan. Borlean mai rămâne în probe câteva zile.
Irimia (30 Bodea, 70 Cheșa) – Românu (46 Vițu), Lengyel (46 Lung), Nistor (46 Pavel), Filimon (46 Filaret) – Uibariu (46 Huțanu), Mitu (30 Suciu), Bulzan (70 Morar), Copil (60 Borlean) – Burian (46 Leucuța), Rus (46 Mihai), a fost formația Șoimilor, care, la întoarcerea în Arad, s-au oprit la Cimitirul Eternitatea pentru a-i aduce un ultim omagiu lui Ionuț Leac.
Sâmbătă, de la 11,00, se dispută al treilea amical al anului, contra celor de la Ineu.

Recomandările redacției