Șoimii Lipova au jucat ieri pe stadionul din cartierul arădean Sânnicolau Mic, contra echipei din liga a II-a Ripensia Timișoara în turul al IV-lea a Cupei României. Echipa din Liga a III-a nu a reușit să facă față formației din Timișoara cu toate că au reușit să plaseze mai multe șuturi pe poarta adversarilor.
În prima repriză Timișorenii au reușit să își asigure victoria după ce Ene a fost agățat în careu de Popa și se dictează penalty pentru Ripensia. Cosmin Sîrbu execută puternic, la semiînălțime, ușor în stânga lui Buta și a marcat golul câștigător.
Ripensia a anunțat ieri dimineață că are cinci cazuri de COVID-19 în cadrul echipei, patru dintre ei fiind jucători, însă a obținut în timp record acordul DSP pentru a evolua în această partidă, altfel ar fi pierdut la „masa verde”.
După cinci minute de prelungiri Ripensia a reușit să câștige cu 1-0 și merge în 16-cimile Cupei României.
Arbitru: Alexandru Nicolae Suvar (Sibiu); Asistenți: Radu Despa (Baia Mare) și Emeric Tocai (Alma – Sibiu); Rezervă: Laurențiu Pentek (Oradea); Observatori: Nicolae Grigorescu (Timişoara) și Cătălin Pașcanu (Cugir).
Șoimii Lipova: R. Buta – Polgar, Dolga, Bercu, Stoin – F. Trip, M. Popa, D. Pop, A. Gavrilă – Filimon, Al. Moise
Rezerve: Iliescu – Codoban, A. Popa, A. Nagy, Ciubăncan, Prună, Hațegan, Vlad, I. Gavrilă
Antrenor: Flavius Sabău
Ripensia: Mociu – Andr. Macrițchii, Maric, Țieranu, Val. Macrițchii – Stoi, Coulibaly, Urvanțev – C. Sîrbu, Golda, Mih. Ene
Rezerve: Păduraru, Șt. Dobre – Bain, Burdeț, Gladun, T. Călin, Vasluian, Vl. Tudorache, Degău
Antrenor: Cosmin Petruescu
 

Recomandările redacției