hutanuTrupa lui Dan Cuedan a trecut de colega din seria a V-a cu 2-0 în amicalul disputat ieri dimineață în județul Bihor, acolo unde team-ul lui Tiberiu Csik sus­ține al doilea cantonament al iernii. „A fost un joc cu angajament mare, dus până la limita regulamentului, dar excelent ținut în mână de arbitrul Istvan Kovacs”, a povestit antrenorul Șoimilor, care au înscris câte un gol pe repriză.
În minutul 28, Huțanu a urmărit o minge respinsă de portarul advers după un șut al lui Uibariu și a marcat cu capul din 8 metri. Apoi Bulzan i-a făcut o așezare bună lui Burian, acesta a driblat un adversar și a trimis frumos la colțul lung, stabilind scorul final.
Bodea – Vițu, Lengyel (46 Românu), Nistor, Pavel (60 Mitu), Suciu (70 Borlean), Uibariu (46 Leucuța), Fili­mon (46 Filaret), Huțanu (82 Morar), Copil (58 Bulzan), Rus (58 Burian) a fost alcătuirea Șoimilor. Au lipsit Lung, Mihai și Irimia, toți trei cu probleme medicale.
„Mai avem de pus la punct unele aspecte, sunt trei jucători noi în primul unsprezece care trebuie să se muleze pe ce dorim noi. De exemplu, Vițu se comportă bine în rol defensiv, dar are carențe de ordin tactic când trecem în jumătatea adversă. La fel, în cazul lui Rus. Sunt mulțumit că anumiți jucători considerați de profil ofensiv fac bine și cealaltă fază, echipa înțelege că avem nevoie de atitudine bună pentru retur”, a remarcat Cuedan.
Revanșa cu „Oli” se desfășoară vineri, la ora 13,00, pe arena din Pâncota, iar a doua zi Mitu și colegii săi au în program un antrenament cu încărcătură fizică intensă. Pentru „șoimi” urmează următoarea etapă a pregătirilor, când se va lucra la reglarea elementelor ce țin de tehnico-tactică.

Recomandările redacției