cueAlb-negrii au obținut un punct în runda inaugurală a ligii secunde, iar de azi începe expediția Reșița. Șoimii Pâncota e, sâmbătă, față în față cu „metaliștii” lui Daniel Oprița, învingători în prima etapă la Fortuna Poiana Câmpina.
„Adversarii noștri vin după victorie, au început bine campionatul, nu cred că e la îndemâna oricui să câștige la Câmpina, după informațiile mele. Noi venim după o săptămână grea, am avut de recuperat jucători după două jocuri grele. Încercăm să fim cât mai organizați, să evităm orice tip de greșeală, să menținem o concentrare bună, să ne întoarcem cu tot se ce poate din această deplasare”, a prefațat Dan Cuedan disputa din Valea Domanului.
„Să nu uităm că anul trecut că Reșița cocheta cu locul 2 la un moment dat al play-off-ului. Și dacă lecturăm echipa, găsim jucători interesanți în fiecare compartiment, începând cu portarul Zimmermann și terminând cu atacantul Claudiu Ionescu”, a adăugat fostul mijlocaș.
Șoimii părăsesc Aradul azi, la ora 10,00, iar o oră mai târziu își studiază adversara din Cupă (și serie), pe „Dan Păltinișanu”. Poli deschide etapa a doua, are meci cu Unirea Tărlungeni. De la 13,30, arădenii au un antrenament la Giroc, iar după masa de prânz pleacă la Reșița.
Cuedan a anunțat lotul complet care face deplasare: Irimia, Pașcalău – Maghici, Vițu, Crușoveanu, Lengyel, Suciu, Lung, Siminic, Pantea, Cuedan, Issa, Polgar, Dubeștean, Simion, Huțanu, Sălăjan, Băd, Mihai, Staicu.
Căpitanul e pierdut
Din păcate, Adrian Rusu s-a accidentat grav după doar jumătate de oră din meciul cu CSM Rm. Vâlcea, iar RMN-ul efectuat la jumătatea săptămânii a venit cu verdict dur: apărătorul care a purtat banderola de căpitan al Șoimilor are ruptură de ligament la piciorul drept. „Suferim că l-am pierdut pe Rusu, încă nu știm cât va dura procesul de recuperare. Suferim că încă nu îi avem la dispoziție pe Ovidiu Bulzan și Carlos Burian, nu ne rămâne decât să încercăm un rezultat pozitiv la Reșița cu armele pe care le deținem în momentul de față”, a comentat antrenorul Șoimilor.

Recomandările redacției