cuedanDupă ce a surclasat Sebișul runda trecută, Șoimii Pâncota să vede nevoită să găsească din nou soluții să nu iasă din ritm.
Asta pentru că proxima adversară, FCM Turda, a abandonat întrecerea acum două etape, când nu s-a prezentat la meciul de acasă cu FC Hunedoara. Team-ul din județul Cluj făcuse același lucru și în turul întâlnirii cu hunedorenii, iar regulamentul e clar, urmează excluderea.
„Am avut o discuție cu domnul președinte Pavel Piroș, încercăm să găsim un adversar pentru vineri sau sâmbătă”, a precizat antrenorul Dan Cuedan, care a condus, luni, un prim antrenament al săptămânii.
Pâncotanii revin în campionat peste aproape două săptămâni, tot pe arena proprie, primind vizita celor de la Europa Chișineu-Criș. Confruntarea primește valențe de derby, iar Cuedan și-a pus în gardă elevii.
„Trebuie să fim foarte atenți la acest joc. Trebuie să arătăm respect față de adversar, Europa are un director tehnic care știe să aleagă jucătorii foarte bine, mă refer la Sorin Cigan, și un antrenor, Lucian Ciba, de perspectivă, știe să motiveze jucătorii. Trebuie să dăm dovadă de seriozitate mare, de dăruire și să arătăm dorință de victorie, doar așa putem să câștigăm și să ne gândim că putem termina cu bine campionatul”, a subliniat antrenorul alb-negrilor.

Recomandările redacției