pancota szelelkiMiercuri seară, reflectoarele s-au aprins la Pâncota pentru un prim eveniment dedicat aniversării de 75 de ani a clubului. În orașul arădean a sosit trupa maghiară Csanadpalota FC, antrenată de nădlăcanul Rudi Lakatos, sub a cărui comandă se regăsesc nu mai puțin de 11 fotbaliști arădeni!
Pentru Dan Cuedan a fost și ocazia să-și țină echipa în priză, Șoimii având etapă liberă în week-end, după retragerea Jiului. Așa că tehnicianul a profitat de ocazie și și-a reglat formația, care s-a impus lejer, cu 5-0. Dumitru Copil a înscris un gol superb cu capul (18), apoi Darius Uibariu a făcut 2-0 dintr-o lovitură liberă pe care a executat-o magistral sub transversală (24). Actul doi a adus desprinderea definitivă, Filimon (50), Burian (64) și Mihai (82) ducând scorul la 5-0.
La Csanadpalota, din unsprezecele de start doar portarul și fundașul stâng au fost maghiari! În rest, cunoscuții – pentru microbiștii arădeni – Feri Szelelki (ex-Telecom, Vladimirescu), Vicențiu Vlădău (Nădlac, Semlac), Claudiu Luculescu (Șeitin, Gloria), Călin Șiclovan (Sebiș), Viorel Gabor (Semlac), Adrian Corbu (Șeitin), Sebastian Cotuna (Curtici, Nădlac), Rudi Lakatos jr (CSS Gloria, Șeitin) și Flavius Pavel (Ineu, ACU, Sebiș, Pîncota). După pauză, pe gazon și-a făcut apariția și Daniel Tambor (Telecom, Nădlac, Șeitin). A lipsit, accidentat, Dan Puie (UTA, Tricolorul Breaza, Gloria, Semlac).
Șoimii Pâncota a început cu Bordea – Huțanu, Românu, Lung, Filimon – Uibariu, Mitu, Bulzan, Copil – Mihai, Leucuța. Au mai jucat: Cheșa – Vițu, Lengyel, Filaret, C. Rus, Mihai, A. Pavel, Burian, Nistor.
Astăzi, la 12,00, pe arena pâncotană descinde un adversar puternic, Luceafărul Oradea, colega de serie a UTA-ei având și ea etapă liberă.

Recomandările redacției