cuedanTrupa din Pâncota a capotat la Oradea în fața celor de la Oșorhei și încearcă să-și scoată cât mai rapid din memorie confruntarea. „Am fost foarte încrezător că obținem un rezultat bun în Bihor. Nu am reușit, din păcate, ăsta e fotbalul, deși consider că scorul a fost cam drastic. Am dat uitării jocul, chiar a doua zi de Paște am fost la antrenament, încercăm să ne pregătim cât mai bine pentru meciul cu Hunedoara”, transmite antrenorul Dan Cuedan.
Pentru doi dintre componenții Șoimilor, meciul de vineri va avea un plus de trăire. Alin Pavel și Richard Filaret au jucat în trecut la Hunedoara. Mijlocașul a fost component al defunctei Corvinul 2005, ale cărei buturi erau apărate de actualul antrenor al fostului lider, Marius Opric, iar apărătorul de bandă stângă a fost alb-albastru campionatul trecut.
„Da, probabil că va fi un plus de trăire pentru cei doi, suntem pământeni, până la urmă. Avem trăirile noastre interioare la fel. Nu avem voie să ne ascundem după degete, dar motivația trebuie să o găsească toți componenții lotului. Deși plecăm cu șansa a doua, întâlnim cea mai bună echipă din serie, după părerea mea. Cei de la Hunedoara au avut câteva sincope în retur, sunt convins că vor să le remedieze în meciul cu noi. Dar luptăm cu armele noastre și sperăm să ne luăm cele 3 puncte”, a punctat tehnicianul alb-negrilor, menționând că Alin Pavel, la a cărui ascensiune la fiecare nivel a contribuit, „merita mai multe din partea orașului Arad”.

Recomandările redacției