pincotaNou promovata din Podgoria arădeană a încheiat turul campiona­tului fără punct câștigat pe terenuri străine. Antrenorul Dan Cuedan a și afirmat că echipa sa începe un nou ciclu odată cu intrarea în partea a doua a campionatului, iar la Râmnicu Vâlcea se va consuma primul episod.
Oltenii au făcut un tur mult sub așteptări și sunt mai aproape de re­trogradare decât de locurile ce duc în Liga 1. Au și schimbat antrenorul  din această cauză, în locul lui Lincar sosind Sandu Pelici. Acesta din urmă i-a stopat pe pâncotani la al doilea meci pe teren propriu pe când o pregătea pe FC Bihor și cam știe la ce să se aștepte din partea adversarului de sâmbătă dimineața (ora 11). „Este o formaţie care poate genera suprize. Are o echipă de luptă, care pune mult preţ pe momentele fixe, are atacanţi de talie. Ştim multe lucruri despre ei, au condus etapa trecută şi prima repriză la Mioveni, nu ne aşteaptă un meci uşor”, a spus Pelici, care nu va conta chiar pe căpitanul echipei la revenirea în Zăvoi. Stoica este suspendat și lasă un important gol în defensivă.
„Șoimii” s-au săturat să se întoarcă cu capetele plecate din deplasări și vor să prindă aripi în Oltenia. Chiar dacă e conștient că Pelici va aduce un aer proaspăt, mobilizator, Dan Cuedan are încredere în băieții săi. „Dacă rămânem concentrați și organizați 90 de minute plus prelungirile putem pune probleme oricui. Sigur, întâlnim o echipă bine așezată în teren, cu o linie de mij­loc laborioasă și atacanți ca și
N kongue sau Coman care pot face oricând diferența, dar eu am încredere în dorința de revanșă a echipei mele ce își propune măcar un prim punct în meciurile din deplasare”, consideră tehnicianul Pâncotei, care la ultima vizită în Zăvoi a „smuls” remiza din calitate de „secund” al lui CFR Timișoara. „Conduceam cu 2-0 la pauză, dar s-a terminat 2-2. Nu mi-ar displace un astfel de rezultat și acum”, a completat Cuedan, care nu îi are în continuare la dispoziție pe Rusu și Burian, dar l-a câștigat pe Florin Gîlcă. Mijlocașul a fost legitimate și e apt de joc pentru confruntarea de sâmbătă.
Formații probabile:
CSM Râmnicu Vâlcea: D. Popescu – Deaconescu, Calcan, Pîrvulescu, Briceag – L. Iordache – Konyeha, Câju, Ov. Popescu, Bg. Geantă – I. Coman.
Șoimii Pâncota: Pașcalău – Maghici, Lengyel, Lung, Siminic – Huțanu, Suciu, Polgar, Dubeștean – Cuedan – A. Mihai.

Recomandările redacției