oferteUn număr record de oferte de angajare au fost anunţate de firmele arădene, la Agenţia Judeţeană de Ocupare a Forţei de Muncă Arad. Peste 800 de job-uri sunt libere în această perioadă, din care, 765 numai în municipiu.

Cele mai multe oferte de lucru sunt cele pentru meserii de: confecţioneri de cablaje, confecţioneri asamblatori, muncitori necalificaţi, lăcătuşi mecanici, stivuitorişi, sudori, lucrători comerciali, casieri, precum şi şoferi. Se mai caută însă personal şi pentru posturi de inginer şi subinginer mecanic, inginer producţie, infirmier, asistent medical, fiziokinetoterapeut, tehnician normare şi analiză calitate şi şef secţie drumuri. Locuri de muncă vacante sunt şi la Sebiş, Chişineu- Criş, Ineu şi Lipova. Aici se caută personal pentru muncă în industrie, construcţii şi amenajări şi muncitori necalificaţi.

Luna aceasta vor fi organizate mai multe burse de muncă, între care şi în judeţ. Pe data de 17 aprilie va avea loc o bursă la Nădlac urmând ca pe 25, în muncipiu să se desfăşoare Bursa Generală a Muncii. Lista cu ofertele de angajare şi detalii privind bursele sunt disponibile din documentul ataşat.

 

 

Recomandările redacției