bursa

Sute de locuri de muncă vor fi puse la bătaie la Bursa Muncii de vineri, 24 aprilie. Reprezentanţii Agenţiei Judeţene de Ocupare a Forţei de Muncă spun că, deja un număr de 17 angajatori arădeni şi-au anunţat prezenţa la bursa ce va fi una generală.

Angajatorii care şi-au anunţat deja prezenţa la acţiune au de oferit sute de oferte de lucru, până în ziua organizării bursei, numărul acestora urmând să ajungă la aproximativ 1.000. Bursa va avea loc la Galleria Mall, cu începere de la ora 9.00.

Bursa generală a locurilor de muncă se va desfăşura în aceeași zi la nivelul tuturor celor 41 de agenţii judeţene pentru ocuparea forței de muncă şi se adresează tuturor persoanelor aflate în căutarea unui serviciu. Cele mai multe oferte de angajare vor fi în companiile din zona industrială, dar şi în comerţ şi construcţii.

Reprezentanţii agenţiei de şomaj au anunţat că, în această perioadă s-a înregistrat o scădere a ratei şomajului. „La începutul lunii aprilie, numărul şomerilor a fost de 5.778 de persoane din care, 2.630 femei. Numărul şomerilor a scăzut faţă de luna anterioară cu 212 persoane“, a susţinut Mihaela Jude, inspector superior al Agenţiei Judeţene de ocupare a Forţei de Muncă Arad.

Recomandările redacției