După ce publicaţia on-line newsar.ro a dezvăluit cititorilor săi despre un război în toată regula între doamnele din PD-L, ne-am trimis şi noi şopârla prin zonă, în dorinţa de a afla mai multe amănunte. După serioase căutări şi lupte cu serviciile de informaţii, şopârla noastră a reuşit să pună cap la cap toate datele pentru a ni le transmite. Scandalul duduilor  Geanina Pistru şi Claudia Boghicevici (căci despre ele este vorba) a atins cote greu de imaginat chiar de către greii PD-L Arad.
Scandalul, în care s-au aruncat vorbe grele, a pornit de la bani, nu de la bărbaţi, aşa cum poate se aşteptau unii.
Ei bine, sopârla noastră a aflat că Geanina Pistru şi Claudia Boghicevici s-au încăierat verbal după ce deputata a refuzat să dea ceva bănet pentru plata personalului de la sediul de partid. În încăpere s-au putut auzi expresii de genul: „Eu te-am adus acolo unde eşti”, „Dacă ştiam ce fel de om eşti, nu te susţineam în vecii vecilor” etc.
Interesant e faptul că bărbaţii, cei între care se derulează de obicei ostilităţile din partid, au rămas pe dinafara circului, ba unii chiar au plecat în grabă de la şedinţa cu pricina, pentru că nu vroiau să audă cine ştie ce dezvăluiri incendiare. Dintre cei rămaşi, mulţi i-au jurat cu mâna pe inimă şopârlei că aşa circ demult nu s-a văzut în PD-L Arad, semn că foametea e mare, iar de la bani se strică relaţii clădite în ani de zile.

Recomandările redacției