Deşi se vorbea că doar PD-L-ul e în stare să-şi promoveze oamenii în funcţii importante la Bucureşti, lucrurile nu stau tocmai aşa, dovadă şi numirile lui Ovidiu Marian (PNL) în funcţia de secretar al Senatului Româ­niei şi a Alexandrei Braica (PSD) în funcţia de secretar de stat la Ministerul Muncii.
După cele două numiri, şo­pârla noastră a aflat că se pre­găteşte o a treia mutare, de data aceasta la Ministerul de Interne. Conform informaţiilor noastre, comi­sarul şef Cosmin Popovici, șeful Biroului de Combatere a Criminalității Organizate Arad, a pri­mit o propunere tentantă, ur­mând să ocupe o poziţie extrem de importantă în structurile centrale ale Ministe­rului de Interne. În plus, tot sur­sele şopârlei susţin că actualul şef al Biroului de Combatere a Criminalității Organizate Arad ar urma să fie avansat la gradul de chestor, odată cu numirea în funcţia de la Bucureşti.
Rămâne de văzut ce decizie va lua comisarul şef Cosmin Popovici cu privire la această pro­punere, având în vedere că acesta, în trecut, a refuzat şi alte propu­neri tentante, preferând să se ocupe de combatere a crimina­lității organizate din Arad.

Recomandările redacției