Dacă zilele trecute şopârlica a stat la o bere cu pesediştii, ieri a venit rândul celor de la PD-L să facă cinste, că altfel şopârlica nu stă la poveşti. Şi bând ei bere la greu, de data asta cu alcool, ce află şopârla noastră. Că Gogu Maxilar, acest guru nerecunoscut al PD-L Arad, s-a gândit puţin să-l faulteze pe Costelinho Igaş la alegerile din PD-L, fiindcă e supărat rău de când senatorul l-a propus în băşcălie ca preşedinte al României.
Drept urmare, pentru ca Igaş să nu iasă preşedinte al Comisiei de dezvoltare locală şi rurală a PD-L, Falcă şi-a trimis un om de încredere la colegii din PD-L Arad, cu bileţele pe care scria pe cine să voteze şi pe cine nu. Dacă v-aţi gândit că omul de încredere e Ovidiu „Happy Meal“ Moşneag, vă înşelaţi. El merge doar la McDonalds. Mesagerul era altul, mai de în­credere, un tovarăş pe care Falcă se gândeşte să-l impingă să candideze la func­ţia de preşedinte PD-L Arad, pentru că el însuşi nu are curajul să se bage la luptă, fiindcă ştie că nu-l mai votează nici ai lui.
Problema mesagerului e că a venit din partea lui Falcă. Poate dacă venea trimis din partea altcuiva ar fi avut vreo priză la poporul pedelist. Aşa însă, oamenii i-au dat cu flit şi au votat cu unul de-al lor, adică Costantin Igaş, care până la urmă a ieşit preşedinte al Comisiei de dezvoltare locală, spre nemulţumirea lui Gheorghe Falcă, cel care a trebui să se recunoască încă o dată învins. A doua oară în doar câteva luni, prima înfrângere venind la alegerile parlamentare, când Igaş a ieşit senator. A treia şi decisiva s-ar putea să vină la alegerile interne. Dacă nu cumva îşi face Falcă de lucru prin America şi va „participa“ iar la Congresul Partidului Republican. Apropo, congresul va fi în iunie.

Recomandările redacției