Viceprimarul Cătălin Ţiţirigă a devenit erou naţional. Nu o spunem doar noi, ci şi şopârlica noastră ce s-a fofilat zilele trecute într-unul dintre birourile Primăriei Arad.
Aceasta ne povesteşte că primarul Falcă e plecat peste mări şi ţări aşa că atribuţiile acestuia au fost împărţite între cei doi viceprimari: Ţiţirigă şi Bognar.
Cei doi au avut un conflict, din cauza faptului că Bognar i-a cerut lui Ţiţirigă să nu aprobe marşul de vineri al Noii Drepte. Le­vente Bognar, povesteşte şopârla noastră, cu un tupeu ieşit din comun, i-a spus lui Ţiţirigă că nu se poate ca marşul organizat de Noua Dreaptă să fie în 15 martie, când e Ziua Maghiarilor de Pretutindeni, făcând trimitere la „reconciliere”. Deloc impresionat de textele UDMR-istului, Cătălin Ţiţirigă i-a replicat că şi maghiarii au organizat, în mai multe localităţi din ţară, în urmă cu doar câteva zile, manifestaţii pentru aşa-zisul Ţinut Secuiesc. „Ce fel de reconciliere e asta, despre ce vorbim?”, i-a replicat PP-DD-istul lui Levente Bognar.
Liderul UDMR Arad nu s-a lăsat şi şi-a reluat pledoariile pentru a împiedica desfăşurarea marşului de vineri al Noii Drepte. Argumentele puerile ale lui Bognar, nu l-au impresionat pe Ţiţirigă care nu a ezitat şi a semnat solicitarea celor de la Noua Dreaptă. Şopârla noastră îi transmite, pe această cale, felicitări lui Cătălin Ţiţirigă pentru curajul de a le da o palmă zdravănă honvezilor.

Recomandările redacției